klikkaa kuva suuremmaksi

6.-9.8.2015

Ylläs MTB week 2015

Taas mennään, joskin vähän pienemmällä muodostelmalla. Hyödynnetään alueellista ajokokemusta ja heinäkuussa avattua Ylläs-Levi -reittiä. Muutama yö kairassa siinä sivussa. Eikhän tämä tästä.

18.7.2015

Ylläs-Levi -maastopyöräreitin avajaiset

Metsähallitus astuu alueen pyöräkartalle ystävällisin saappain ja avajaisia lähdetään viettämän Kellokaalta käsin lauantaina 18.7.2015. Ylläksen Kammen jengi lähtee mukaan katsomaan, ettei porukka vallan eksy maastoon.

11.-16.9.2014

Ylläs MTB Week 2014

Jälleen täällä, syksyisempänä kuin koskaan! Tänä vuonna MTB weekillä panostettiin hyväksi havaittuihin yönylittäviin ja huollettuihin ajoihin. Torstaina aloittelemma Ylläsjärven, Luosun, Hannukaisen ja Aavahelukan maastojen kautta Äkäslompoloon tähtäävällä mukavalla maastolenkillä ja perjantaina kipaisemme Ylläksen huippujen väliin viimeistelemään reissun kohokohdan eli Ylläs-Levi -reitin merkkaukset. Illasta valmistelevaa kevyttä lenkitystä ja lauantaina pääsemme ennakolta korkkaamaan keväällä 2015 avautuvan Ylläs-Levi -maastopyöräreitin! Tälle kahteen päivään jaetulle tutustumisajolle otamme mukaan myös halukkaita ajajia varsinaisen MTB Weekin osallistujien ulkopuolelta! Katon päänpäälle antaa yötä vasten Aakenuspirtti, josta matka sunnuntaiaamuna jatkuu Leville. Maanantain ja tiistain vietämme klassisissa MTB Week tunnelmissa kansallispuiston hellässä hyväilyssä yöpyen välillä Elämänluukulla. Kukaksella ja Äkäskerolla käyntiä ei kannata missata.

Hintatiedot saadaan lyötyä lukkoon piakkoin. Sitä ennen ja jälkeenkin ilmoittautumiset ja lisätiedot Kai Konki kai.konki@kolari.fi

13.7.2014

Ylläksen YmpäriAjo tulee jälleen - ei ehkä kovempana kuin koskaan mutta vähintään yhtä kovana!

Matkoina edellisvuodelta tutut Äkäslompolo-Ylläsjärvi-Hannukainen-Äkäslompolon 45 km ja Äkäslompolo-Tiurajärvi-Ylläsjärvi-Äkäslompolo 85 km. Hyväksi havaittu starttiajankohta ja paikka klo 10 Äkäslompolon Sportian pihasta myös tänä vuonna.

Tapahtuma on edelleen kaikille avoin, tarvitset pyörän ja kypärän osallistuaksesi. Järjestävä seura ei järjestä osallistujille vakuutuksia.

3.8.2013

Legendaarinen ja perinteinen Ylläksen YmpäriAjo

Yhteisajelua tai raivokas tempo omin neuvoin? Ympäriajo on kaikkea mitä haluat. Tarvitset vain fillarin ja kypärän ja olet tervetullut ajelemaan!

Starttaamme klo 10 Äkäslompolon Sportian pihasta. Voit valita perinteisen Ylläksen YmpäriAjon eli Tiurajärven kautta Kittilän tielle ja Ylläsjärveltä maisematietä puuskuttaen takaisin Äkäslompoloon jolloin matkaa kertyy reilut 84 km. Mutkittelemalla reilusti venytettävissä kasivitoseksi...

Yllästä ei toki välttämättä tarvitse kiertää päästäkseen nauttimaan maisematien nousuista, joten toisena reittivaihtoehtona tarjotaan kierros Ylläsjärven kautta Luosun ja Hannukaisen ohittaen takaisin Äkäslompoloon lauleskeltavalla 45 km matkalla.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin; järjestävä seura ei järjestä vakuutuksia.

27.-30.7.2013

Ylläs MTB week 2013

Kierretään taas kairaa kansallispuiston alueella ihan luvan kanssa. Älä missaa tai saatat olla neliö! Lisätietoja Tuijalta tuijalaitak@hotmail.com Kailta kai.konki@kolari.fi ja jatkossa myös sivujen kautta!

Katso tarkempi ohjelma klikkaamalla tuo vieressä oleva kuva suuremmaksi!

Huomio! Osanottajamäärä jäi hieman vajaaksi, joten emme aja täysipainoista ohjelmaa. La ja su rymyämme päiväseltään Ylläksen lähimetsiä ja ma-ti mennään yön yli kansallispuistoon mm. huiputtamaan Äkäskero! Ota yhteyttä, jos haluat peesiin!

29.5.2013

Pyöränhuoltoiltamat

Perinteiset kevätsessiot jälleen kotoisassa autotalliympäristössä Ylläsjärvessä osoitteessa Loukkupellontie 6. Samalla kaavalla kuin viime vuonna - tsekkaa alta ja nappaa fillari, oppimishalua ja jos mahdollista niin kuusiokoloavaimet mukaan. Litkut ja pesuvedet talon puolesta.

21. ja 28.5.2012

Pyöränhuoltoiltamat

Ylläksen Kammen pyöränhuoltoiltamat Ylläsjärvessä osoitteessa Loukkupellontie 6. Iltamissa käydään läpi mitä fillarista kannattaa tarkistella ja huoltaa ennen kauden alkua ja mitä pikkutarkastuksia olisi hyvä käydä läpi aika-ajoin muutenkin. Pesumahdollisuus ja öljyt/rasvat talon puolesta. Omat kuusiokoloavaimet kannattaa ottaa mukaan. Aloitamme värkkäämisen klo 18:00.

21.7.2012

Ylläksen ympäriajot 2012

Kaikille avoin ja ilmainen kuntoajotapahtuma järjestetään perinteisesti jo ensimmäistä kertaa. Lähtö klo 10:00 Jounin kaupan piha-alueelta ja, koska kyseessä on ympäriajo, paluu samaan paikkaan muutamia minuutteja myöhemmin. Reitin pituus n. 80 kilometriä. Yritetään järkkäillä kaksi ryhmää keskinopeuden mukaan. Teemu tai Tommi saa vetää kojoottiporukan ja eiköhän keräilyerätkin järjesty. Hartsporttia ja pastaa? Kattotaan miten talous antaa periksi. Ai niin, ilman kypärää ei oo asiaa porukkaan!

Helmikuu 2021

Ei tapahtumia